Jaarverslag

Bijgaand vindt u het jaarverslag over 2019 van onze stichting

De trekking van de Tombola is bekend!

Kijk snel op onze trekkingspagina of jij iets gewonnen hebt!!! Klik op de knop!!!

We zijn er klaar voor! Jij ook?

We zijn er klaar voor!


130 dagen gelden kwamen John en Lianne met een idee. Nu staat er een stichting (De baan op voor KiKa) een schitterend evenement en onze vaste hoop dat het een schitterende dag gaat worden. Kom allemaal, de middag is gratis. Je kunt nog inschrijven voor de clinic tot op het laatste moment. Neem je vrienden, buren en familie mee! Het wordt een topdag!

Wat gaan we doen?

09.30. Je bent welkom om te registreren, om te kleden of gewoon omdat je het gezellig vindt

10.30 Aanvang warming up (door Vicky en Priscilla) op powerbeats. Voor iedereen, ook de kids.
Aansluitend hardloopclinic voor volwassenen en kinderen

12.15 Gezonde lunch voor iedereen met een polsbandje. Maximahl zorgt voor de muziek

13.30. Eerste ronde tombola

13.50 Eerste ronde veiling (met onder andere Cas Wolters en the 5011st Dutch Garrison Star Wars!)

14.30 Beppie!

15.00 Tweede ronde tombola en aansluitend tweede ronde veiling

16.30 Nababbelen tot….

Tot zaterdag!

Veilingboekje is klaar!!!

Onze Mirte Sonntag ( kijk op https://www.studiozondag.nl ) heeft een megaprestatie geleverd door ons veilingboekje schitterend vorm te geven. We zijn haar heel erg dankbaar!!

Kijk online door te klikken op Veilingboekje en ga alvast uitzoeken waar jij op wil gaan bieden. Door telkens naaar rechts of naar links te klikken kun je erin bladeren

501st Dutch Garrison komt!!!!

We hebben supergroot nieuws!! 

Van een vriend kregen we een heel bijzonder veiling item.

Een poppetje uit de serie Star Wars… Het betreft de R2KT. Wat is R2KT en wat is daar dan zo bijzonder aan?

We citeren uit “De Morgen”

In 2004 werd bij de Amerikaanse Katie Johnson een hersentumor vastgesteld. Toen bleek dat zijn dochter ongeneeslijk ziek was, kwam haar vader op het idee om een R2-droid te bouwen ter nagedachtenis van Katie. Als oprichter van de organisatie 501st Legion, een groep ‘Star Wars’-fans die de kostuums uit de films namaakt, wist Albin Johnson waar hij met zijn plan terecht kon. 

Op vraag van Albin en zijn familie begon de R2 Builders Club met de bouw van de droid R2-KT, een vrouwelijke versie van R2-D2 uit de films. Maar omdat de club vreesde dat de droid niet op tijd af zou zijn, werd de hulp ingeroepen van Andy Schwartz, een andere R2-bouwer. Hij verfde een van zijn droids op suggestie van Katies zusje Allie roze en stuurde R2-KT meteen op naar de familie Johnson. 

Toen Katie niet lang daarna overleed, ging R2-KT een eigen leven leiden.”

Het figuurtje R2- KT is in beperkte oplage gemaakt en wij mogen er dus een veilen (geschonken door Paul Boelens)

The 501st Dutch Garrison is de Nederlandse versie van de Amerikaanse 501st Legion. Zij zetten zich in voor goede doelen en komen op 5 oktober met een delegatie in kostuum naar Roermond om R2KT naar de veiling te brengen. Vanzelfsprekend kun je met hen voor een hele kleine vergoeding op de foto. Dat geld gaat dan weer naar KiKa natuurlijk. Dankjewel Paul Boelens en dankjewel 501st Dutch Garrison!!

Roy van den Bergh sponsort de shirts!!!

Roy van den Bergh, directeur van Intersport in Roermond verkoopt niet alleen alles rondom sport, hij draagt ook allerlei initiatieven een zeer warm hart toe.

Voor ons Swift voor KiKa event op 5 oktober sponsort hij dan ook met veel plezier een hardloopshirt voor alle deelnemers.

Onze designtopper Mirte Sonntag gaat er een mooi ontwerp voor maken. De vrijwilligers worden die dag ook van een shirt voorzien door Intersport!!!

Dankjewel Intersport en dankjewel Roy van den Bergh.


Op de foto geven onze Lianne en Roy elkaar een stevige handruk om die deal te bezegelen.

Op de Solex dankzij John en Mieke

We hebben jullie al verteld dat er supermooie veilingkavels onder de hamer komen. Voor elke beurs is er wel iets bij! 

Een absolute topper in dit rijtje pikten we gewoon onderweg op. 

Aan de Venloseweg in Roermond wonen John en Mieke Meisters. Een gezellig praatje sinds lange tijd leidde tot een spontane bijdrage van dit duo. 

Hun bedrijf “Solextochten Roermond” verzorgt, je raadt het al, toeristische tochtjes met de good old Solex als vervoermiddel. Heel erg leuk. 

We mogen van John en Mieke twintig man op pad sturen voor de hoogste bieder. Of we dat in twee keer tien of één keer twintig doen blijft nog even een verrassing. Dankjewel John en Mieke Meisters!!!!

Stichting de baan op voor KiKa is een feit!!!

Hoera!!!!!!
Vanaf vandaag zijn we officieel een stichting. Dat geeft ons veel meer mogelijkheden. Een daarvan is dat we de ANBI status kunnen aanvragen en dat is weer gunstig voor aftrekbaarheid van belastingen voor mensen die schenken etc.

Een ander voordeel is dat we een eigen bankrekeningnummer kunnen aanvragen

We heten “Stichting De baan op voor KiKa”.
Ruud Bremmers is secretaris, Lianne van Avesaath is penningmeester en Sjra Puts is voorzitter. Notariskantoor “VanLier Posthumus notarissen” was zo superaardig om ons te sponsoren bij de oprichting!!!! Dankjewel Joyce!!!

Een echte “Reuten” aan de muur!

Sterrenkok chef Margo Reuten van restaurant Da Vinci in Maasbracht is begaan met KiKa. Ze steunt ons event dan ook van harte en heeft toegezegd een schilderij te gaan maken speciaal voor onze veiling!!!! Jawel!!! Wil je dus een echte “Margo Reuten” tegen de muur in plaats van op je bord dan moet je mee komen bieden!!!

Margot is alvast begonnen met de ondergrond en die is nu nog redelijk egaal. Maaaaar ze heeft ons beloofd dat het een kleurrijk geheel zal worden. Kleurrijk, precies zoals het leven van een kind hoort te zijn. En daarom is KIka zo belangrijk!!!
Dankjewel chef Margo Reuten!!!

Sókkertante komt schminken!

Fotocredits Cord Beckman

Ingrid Breugelmans komt op 5 oktober de kindjes schminken. Ingrid is daarmee ook een gewaardeerde sponsor.

Zij en haar team hebben de laatste jaren een grote naam opgebouwd op schminkgebied met hun bedrijf de Sókkertantes”. https://m.facebook.com/sokkertantesschmink

Dat Ingrid de beste is blijkt ook uit het feit dat ze in het afgelopen Vastelaovesseizoen hét Vastelaovesgezicht van L1 in Limburg was!!!

Cas, Margot, Chrit en nog véééél meer!!

Cas komt een workshop bij jou thuis geven!!!

Op onze Swift voor KiKa dag is er voor alle deelnemers na de clinic een lekkere en gezonde lunch. 

Daarna is er een veiling voor dat prachtige goede doel: KiKa. 

We hebben al heel wat fantastische veilingkavels waaronder een schilderij geschilderd door niemand minder dan Da Vinci’s sterrenchefkok Margot Reuten (ze schildert dit speciaal voor de veiling!) Een schilderij van de beroemde Chrit Rousseau, kaartjes voor Guido’s Orchestra, een pentekening van de beroemde Dolf Wong, een glaskunstwerk van Helma Brassé enz. enz. 

Een ander héél bijzonder veilingitem is een workshop bij jou thuis voor vier personen gegeven door niemand minder dan de publiekslieveling van “Heel Holland Bakt 2019” Cas Wolters. Cas is er op 5 oktober zelf ook bij!!!!

Maximahl zorgt voor de muziek!!

Sponsors sluiten aan!

Inmiddels hebben Holbox (drukwerk) Gerard Cox, Cox& Co, Rijmar en Bij Stox (Lunch) en Intersport (Hardloopshirts) als grote sponsors hun medewerking toegezegd. Wij danken deze sportieve ondernemers nu al van harte! We zullen ze later zeker nog in het zonnetje zetten!!